Kerho

 

 


Midnight Cruisers Ry on vuonna 2004 Lappeenrannassa perustettu harrasteautoyhdistys, jonka tarkoitus on edistää autoharrastusta Lappeenrannan alueella. Jäseniä yhdistyksellä on 2010 vuodenvaihteessa  viisitoista. Pyrimme joka vuosi järjestämään jo kovaan maineeseen yltäneen Midnight Cruising- tapahtuman ja tietysti aina parantamaan sitä jotenkin edellisvuodesta. Tähän mennessä Midnight Cruising- tapahtuma on järjestetty jo kuusi kertaa. Alku lähti pienestä puskaradion kautta kiertäneestä huhusta ja muutamasta sadasta kävijästä. Vuosien mittaan tapahtuma on paisunut ja kalustoakin on parhaimmillaan ollut jo lähes 170 kpl rakenneltuja autoja ja pyöriä. Yleisömäärä on myös joka vuosi kasvanut. Tapahtuman järjestämispaikaksi on vakiutunut Lappeenrannan Prisman parkkihalli, jossa saadaan järjestettyä mukavan carage-henkinen tapahtuma. Poikkeuksena mainittakoon vuoden 2007- tapahtuma, joka järjestettiin Lappeenrannan lentokentällä yhteistyössä Lappeenrannan Ilmailuyhdistyksen kanssa heidän kiihdytyspäivillään, koska tutuksi tullut halli oli tuolloin remontissa. Vuonna 2008 tapahtuma järjestettiin taas tutulla paikalla eli Lappeenrannan Prisman uudistuneessa parkkihallissa.

Midnight Cruising- tapahtuma on alkoholiton koko perheen turvallinen tapahtuma, jossa nähtävää riittää kaikille. Perheen pienimmille oli vuonna 2009 oma puuhanurkka, josta löytyi mm. pomppulinna ja sähköautorata. Tapahtumassa oli myös sen luonteeseen kuuluen niin tuning-, oldschool-, hifi- kuin jenkkiautojakin. Mukana oli myös rakenneltuja rekkoja ja pyöriä. Yleisöä viihdytti tapahtumassa myös BMX-taituri, lajinsa maailmanmestari Martti Kuoppa.

 


Kiitämme ja kumarramme yhteistyökumppaneille sekä kaikille vuoden 2009 tapahtumaan osallistuneille!

 

Kerhomme etsii myös jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja toiminnastamme kiinnostuneita vapaaehtoisia auttamaan tapahtuman järjestämisessä. Kerholla on aktiivisesti kalustoaan rakentavia jäseniä ja osallistumme myös muiden järjestämiin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

Kerhona pystymme antamaan yhteistyökumppaneille näkyvyyttä niin kerhomme sivuilla, tapahtumissamme, sekä mainoksissamme (mm. 11/08-11/09 välisenä aikana kerhon sivustolla oli vierailtu n. 35 tuhatta kertaa.. Etusivun laskuri ei ole kokototuus). Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ottakaa yhteyttä kerhon puheenjohtajaan niin jutellaan asiasta tarkemmin. (tiedot yhteystiedot- sivuilla).

Eli mikäli kiinnostaa olla mukana järjestämässä lähialueen suurinta autotapahtumaa, ota yhteyttä..